Terapiapartion vanhempi osakas Jaakko

Jaakko on joskus vakava ja joskus pysähtymätön asiain tuntija, jolta löytyy suunnitelmia joka käänteeseen ja elämänalaan. Läpitunkeva lähestyttävyys ja kuuntelemaan herkkä korva vievät mukanaolijat vaivatta elämän suurten asioiden äärelle. Vankka mielenterveystyön ammattitaito on vakuuttava pohja musiikkiterapiatyölle.

Jaakon palveluita ovat:

  • Soitonopetus (piano/vapaa säestys)
  • Vibroakustinen hoito
  • Musiikkiterapia opiskelijatyönä (kysy tarjous)
  • Valmennus- ja koulutuspalvelut

Musiikkiterapiajuttujen lisäksi Jaakko on toiminut lähes kaksikymmentä vuotta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluissa, jossa työnkuvaan kuuluivat paitsi ohjaajan myös yrittäjän, musiikkityöntekijän, tietojärjestelmä- ja turvallisuusvastaavan sekä yleismiehen hommia. Tällä hetkellä hän työskentelee hyvinvointiyrittäjyyden ohella asumispalveluyrityksen tietohallintopäällikkönä ja sote-alan digitaalisten palvelujen kehittämishankkeessa.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja musiikkiterapeutin tutkinnon ammatillisten opintojen lisäksi (Roiha-instituutti, 2017-2020) Jaakko on Vibrac Level II -ohjaaja (opisk.) ja opiskelee yrittäjän ammattitutkintoa.

Jaakko vaikuttaa myös Suomen musiikkiterapiayhdistyksen hallituksessa ja toimii Keski-Suomen alajaoston puheenjohtajana sekä MTFI-tutkimusyhteisön priimusmoottorina ja perustajajäsenenä.