Koulutukset, valmennukset ja yhteistyö

Musiikki koskettaa kaikkia – jos ei aina pohjamutia myöten, niin varmasti päivittäin. Kulttuurina ja taidemuotona sillä on iso rooli, ja sitä voi harrastaa monilla eri tavoilla: satunnaisesti kuuntelemalla, syvästi fanittamalla, osana bändiä/orkesteria/kuoroa, ihan vaan omaksi iloksi ja opiskelemallakin.

Joskus harrastuksen aloittaminen ja ylläpitäminen on hankalaa yksin. Hyvinvointia Aalloista tulee kaveriksesi opiskelemaan soittamista, tunnelmoimaan hyvien levyjen äärellä ja vaikka mukaan keikoille. Monipuolinen musiikkitaustamme ja pohjaton ilo musiikista tekee helpoksi jatkaa matkaa uuden tai vanhan harrastuksen parissa!

Opetusinstrumentteinamme on piano, kitara, basso ja rummut, tyylilajinamme vapaa säestys. Myös etäopetus jossain määrin mahdollinen.

Ammattilaisille/opiskelijoille

Musiikkiterapian ammattilaisille ja opiskelijoille tarjoamme myös vuorovaikutusvalmennusta ja menetelmätyöpajoja. Työn erilaisten osa-alueiden (mm. terapeuttinen kohtaaminen, rentoutusharjoitukset, kliininen improvisaatio, oman intuition kuunteleminen, ryhmän ohjaaminen) treenaaminen yhdessä rikastuttaa ja vahvistaa ammattiosaamista ja antaa uusia näkökulmia työhön ja opiskeluun. Tässä vahvuutenamme on tuore kokemus musiikkiterapian ammattiopinnoista alan lujien ammattilaisten kanssa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yksilövalmennuksesta tai työpajasta ryhmällesi!

Kaluston vuokraus

Vuokraamme laitteitamme yksittäisiin ja säännöllisiin tarpeisiin, esimerkiksi ammattikäyttöön, harjoitustilaksi joulukonserttia tai ulkomaankiertuetta varten sekä pienimuotoisiin kokouksiin.