Musiikin opetus

Musiikki kuuluu kaikille! Meille voit tulla oppimaan musiikillisia taitoja yksilö- ja ryhmäopetuksessa. Tarjoamme musiikin oppimisen ja harrastamisen areenan kaikille: lapsille, nuorille ja aikuisille.

Musiikki kuuluu kaikille! Tule mukaan kokeilemaan musisointia Aalloissa. Avataan yhdessä musiikillisen kokemisen kenttää ja edistetään musiikillista tasa-arvoa. Meille voit tulla oppimaan musiikillisia taitoja yksilö- ja ryhmäopetuksessa. Tarjoamme musiikin oppimisen ja harrastamisen areenan kaikille: lapsille, nuorille ja aikuisille.

Aaltojen hellässä syleilyssä voidaan musisoida eri tavoin. Meille voit tulla oppimaan pianonsoiton, kitaran, sähköbasson ja rumpujensoiton perusteita. Voimme myös äänittää musiikkia ja autamme omien biisien tekemisessä.

Tarjoamme tukea ja mahdollisuuden musiikin oppimiseen erilaisille oppijoille. Pyrimme löytämään yksilölliset oppimista tukevat ratkaisut ja käytössämme ovat mm. kuvionuotit ja kustoimoidut soittimet, kuten nelikielinen kitara. Aaltojen musiikkitoiminnassa tärkeää on yhteisöllinen, lämminhenkinen tunnelma ja oppimisen ilo.

Lue lisää blogistamme:

https://aalloista.fi/2021/01/11/aalloista-blogi-musiikin-opetus-ja-erityisopetus/